Tent 10×10

 790,00

  • tent 10×10 meter
  • 44 veldbedden
  • inclusief montage
  • 100 m2
  • huurperiode 3 dagen
Categorie:

Beschrijving

Tent 10×10 huren – 44 veldbedden

Wil je ook een tent 10×10 huren? Via ons kun je dit ook aanvragen en vervolgens brengen wij je in contact met de gewenste partij. De tenten die we aanbieden worden op locatie opgebouwd. De vermelde prijzen zijn voor de tent inclusief de opbouw. De reis- en eventuele extra kosten worden door de betreffende partij gemaakt. Zij zullen je van een passende offerte voorzien. Let op: de tenten zijn enkel te huren in combinatie met onze veldbedden. Het is al mogelijk om 1 tent te huren inclusief de veldbedden. Uiteraard is het mogelijk om grotere of meerdere tenten te plaatsen!

Eigenschappen

De tent 10×10 meter bestaat uit 2 tenten van 5×10 meter. Deze worden naast elkaar geplaatst. Beide tenten hebben aan de voorzijde en de achterzijde een opening met een rits. Op die manier kan je in geval van een calamiteit aan beide zijden de tent verlaten. Zoals op de plattegrond wordt getoond is er ruimte voor 22 veldbedden per tent. In het midden is er dan nog een looppad vrij van circa 110 cm. In totaal biedt de tent 10×10 plaats aan 44 veldbedden.

Is de tent 10×10 meter net iets te groot? Dan kun je ook uitwijken naar de kleinere tent van 5×10 meter.
Heb je juist nog meer plek nodig voor een grotere groep mensen? Dan kun je ook meerdere tenten huren en deze tegen elkaar aan zetten.

Deze tent kunnen wij aanbieden vanuit onze gerenommeerde partner Partytentverhuur-Utrecht. Partytentverhuur Utrecht is het adres voor het huren van een tent. Zowel voor particulieren als bedrijven. Zij verhuren professionele kwaliteit tenten tegen scherpe prijzen.

Prijs

De vermelde prijs bij de tent 10×10 meter is inclusief de opbouw.  Partytentverhuur-Utrecht zal per aanvraag separaat een prijsopgave doen voor de reiskosten en breng- & ophaalkosten. Een en ander is afhankelijk van het adres, de locatie en de te huren materialen. Prijs is geldig voor 3 dagen. 1e dag is brengen & opbouw, 2e dag is gebruik en 3e dag is afbouw en ophalen.

Specificaties:
Afmeting: 10 x 10 meter
Aantal bedden: 44 veldbedden
Huurperiode: 3 dagen
Op & afbouw? prijs is inclusief montage
Inhoud: 100 m2
Eigenschappen: ingang voor-&achterzijde
Huurprijs: prijs is inclusief btw

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Tent 10×10” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ga naar de bovenkant