Tent 6×12

 825,00

  • tent 6×12 meter
  • 36 veldbedden
  • inclusief montage
  • inclusief vloer
  • huurperiode 3 dagen
Categorie:

Beschrijving

Tent 6×12 huren – 36 veldbedden

Wil je ook een tent 6×12 huren? Via ons kun je dit ook aanvragen en vervolgens brengen wij je in contact met de gewenste partij. De tenten die we aanbieden worden op locatie opgebouwd. De vermelde prijzen zijn voor de tent inclusief de opbouw. De reis- en eventuele extra kosten worden door de betreffende partij gemaakt. Zij zullen je van een passende offerte voorzien. Let op: de tenten zijn enkel te huren in combinatie met onze veldbedden. Het is al mogelijk om 1 tent te huren inclusief de veldbedden. Uiteraard is het mogelijk om grotere of meerdere tenten te plaatsen!

Eigenschappen

De tent 6×12 meter heeft aan de voorzijde en de achterzijde een opening met een rits. Op die manier kan je in geval van een calamiteit aan beide zijden de tent verlaten. Deze tent wordt geleverd inclusief een vloer. Zoals op de plattegrond wordt getoond is er ruimte voor 36 veldbedden. In het midden en tussen de bedden in zijn er looppaden vrij. Heb je meer ruimte nodig dan kun je uiteraard meerdere tenten huren.

Is de tent 6×12 meter net iets te klein of wil je ook tafels in de tent plaatsen? Dan kun je ook uitbreiden naar de tent 10×10 meter.
Is dat nog steeds te weinig en heb je plek nodig voor een grotere groep mensen? Dan kun je ook meerdere tenten huren en deze tegen elkaar aan zetten.

Deze tent kunnen wij aanbieden vanuit onze gerenommeerde partner Partytentverhuur-DenBosch. Partytentverhuur Den Bosch is het adres voor het huren van een tent. Zowel voor particulieren als bedrijven. Zij verhuren professionele kwaliteit tenten tegen scherpe prijzen.

Prijs

De vermelde prijs bij de tent 6×12 meter is inclusief een vloer en gemonteerd. Partytentverhuur-DenBosch zal per aanvraag separaat een prijsopgave doen voor de reiskosten en breng- & ophaalkosten. Een en ander is afhankelijk van het adres, de locatie en de te huren materialen. Prijs is geldig voor 3 dagen. 1e dag is brengen & opbouw, 2e dag is gebruik en 3e dag is afbouw en ophalen.

Specificaties:
Afmeting: 6 x 12 meter
Aantal bedden: 36 veldbedden
Huurperiode: 3 dagen
Op & afbouw? prijs is inclusief montage
Inhoud: 72 m2
Eigenschappen: tent inclusief vloer
Huurprijs: prijs is inclusief btw

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Tent 6×12” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ga naar de bovenkant