Contact Details

Contact details Veldbeddenverhuur

Het hoofdkantoor van Veldbeddenverhuur bevindt zich aan de rand van Utrecht, industrieterrein Lage Weide, dichtbij de A2. Voor de navigatie kunt je gebruik maken van: Sterrebaan 17, 3542 DJ Utrecht. Ons kantoor is gevestigd in het pand van Bureaustoel24. Een kleine hoeveelheid materialen ligt bij ons kantoor opgeslagen. De grotere hoeveelheden liggen in de bulk opslag. Je dient dus altijd vooraf een afspraak te maken over de te huren materialen en waar of wanneer deze afgehaald kunnen worden.
Onze openingstijden zijn: dinsdag t/m zaterdag van 10:00 – 17:00u. Buiten deze tijden zijn wij op afspraak geopend. Je kunt ons telefonisch bereiken op 06-48 58 3458. Ook kun je een email sturen naar info@huren-utrecht.nl. Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren op email.

Veldbeddenverhuur is een onderdeel van Huren-Utrecht. Hieronder valt ook Marktkraamverhuur. In de loop der jaren is ons aanbod flink uitgebreid. Zo kunt u uiteraard bij ons terecht voor allerlei soorten marktkramen, maar ook voor dranghekken, bouwhekken, mobiele podiums (podiumwagens), kabelmatten, wegversperringen, picknicksets, biertafels, klapstoelen en statafels. Of het nu gaat om een groot of een klein evenement, wij denken graag met je mee. Een goede service en kwaliteitsmateriaal is voor jou een must en voor ons vanzelfsprekend. Al ruim 40 jaar bouwen onze klanten op de vakkundigheid en snelheid waarmee wij invulling geven aan markten, beurzen, sportevenementen, Nationale feesten en braderieën. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een prijsindicatie of overleg omtrent de invulling van een markt, braderie, sport evenement en dergelijken.

Vul onderstaand formulier in om contact op te nemen