Veldbeddenverhuur.com

Veldbeddenverhuur bestaat uit een uitgebreid assortiment veldbedden en andere kampeer artikelen. Daarnaast ook statafels, picknicksets, slaapzakken en diverse andere slaap benodigdheden voor jouw schoolkamp, logeerpartij, familieweekend, bedrijfs uitje, kampsite, campzone en elke andere gelegenheid waarbij extra slaapplekken nodig zijn. Wij bieden goede veldbedden tegen voordelige prijzen te huur aan. Voor de verhuur van onder andere veldbedden, slaapmatten, slaapzakken en picknicksets in de regio Utrecht, Bilthoven, Hilversum, Zeist, De Bilt, Maarssen, Leidsche Rijn, Vleuten, Nieuwegein en omstreken kun je bij Veldbeddenverhuur terecht.

Waar kun je ons vinden

Veldbeddenverhuur.com is gespecialiseerd in de verhuur van veldbedden. Dit kunnen 1 tot enkele bedden zijn maar ook voldoende bedden om een sportzaal te vullen. Het hoofdkantoor van Veldbeddenverhuur is gevestigd in Utrecht (industrieterrein Lage Weide). Wij verhuren onze veldbedden in de regio Midden Nederland. Denk hierbij aan: Utrecht, Bilthoven, Hilversum, Zeist, De Bilt, Maarssen, Leidsche Rijn, Vleuten en Nieuwegein.

Specialisten in verhuur

Veldbedden verhuur is een webwinkel van Huren-Utrecht.nl wat inmiddels is uitgegroeid tot één van de grotere in Utrecht en omgeving en grote naamsbekendheid geniet. Wat begon als een visie – een webwinkel én juiste locatie met een uniek maar eenvoudig assortiment in verhuurartikelen- is nu uitgegroeid naar diverse webwinkels met ieder een uniek assortiment in verhuurmaterialen. Dit gecombineerd met een unieke klantenservice. En het blijkt een succesformule! Huren-Utrecht staat nu bekend om zijn overweldigende assortiment !! Af te halen op centrale locaties in het midden van het land. Indien gewenst ook bezorgd en geplaatst op uw locatie.

Wij kunnen jouw volledige evenement ontzorgen. Organiseer je een feest en heb je extra slaapplaatsen nodig? Of juist een evenement waarbij slaapplekken nodig zijn?

Bekijk onze andere webshops:

bierbankverhuur