Led-balk

Led-balk

 2,50

  • Led-balk
  • Oplaadbaar
  • 3-standen
  • lengte 40 cm
  • te huur icm veldbedden
  • Meer details onderaan de pagina
Categorie:

Beschrijving

Led-balk 40 cm huren – Veldbeddenverhuur

Wil je ook verlichting huren? Bij ons kun je terecht voor het huren van een oplaadbare led-balk van 40 cm. Dit kan enkel in combinatie met onze veldbedden. Je kunt een of enkele led-balken huren en deze verspreid gebruiken in een ruimte. De led-balken hebben een lengte van 40 cm! Deze zijn oplaadbaar en worden geleverd met een netsnoer geschikt voor 220volt. De lamp kun je in 3 standen gebruiken. Stand 1 is uit, stand 2 is laag en stand 3 is helder. De led-balk beschikt over een standaard om hem neer te zetten en een haak om hem met bijvoorbeeld touw op te hangen. Daarnaast is de led-lamp aan een wand te bevestigen.

Zoek je iets om de lamp op te laten staan? Dan kun je ook kijken naar het huren van een picknick set.

Heb je plek nodig voor een grotere groep mensen? Dan kun je ook meerdere picknick sets huren en deze tegen elkaar aan zetten. Hierdoor krijg je 1 grote tafel waar iedereen aan kan zitten.

Samen met onze gerenommeerde partner Van Hanswijk bieden wij ruim 40 jaar aan ervaring op het gebied van evenementenverhuur. Marktkraamverhuur en Van Hanswijk zijn in de regio Utrecht een bekende naam binnen de marktkraamexploitatie voor braderieën en beurzen. Al ruim 40 jaar bouwen onze klanten op de vakkundigheid en snelheid waarmee wij markten, beurzen en braderieën gestalte geven.

Vervoer

De veldbedden zitten ingeklapt in een zak en kun je bij ons afhalen. Deze lampen verhuren we enkel in combinatie met onze veldbedden.

specificaties
Eigenschappen: Led-balk
Afmeting: 396 x 76 x 39 mm
Verlichting helderwit 6000K
Standen: uit, laag, hoog
Oplaadbaar: 220v snoer bijgeleverd
Aantal leds: 72 leds, 5050 smd
Huurprijs: vermelde prijs is inclusief btw

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Led-balk” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Titel

Ga naar de bovenkant