Picknick set

Picknick set

 15,00

  • Tafel: 220 x 50 cm
  • 6 à 8 personen
  • Inklapbaar
  • Set is 1 tafel met 2 banken
  • Past in een personenauto
  • Bezorging mogelijk
  • Meer details onderaan de pagina
Categorie:

Beschrijving

Picknick set huren – Veldbeddenverhuur

Wil je een picknick set huren? Bij ons kun je terecht voor het huren van een picknick set. Dit kan ook in combinatie met een veldbed. Het is al mogelijk om 1 picknick set te huren. Uiteraard zijn grote aantallen picknick sets mogelijk! De set bestaat uit 1 tafel van 220 x 50 cm en 2 banken van 220 x 25 cm. Een set biedt plaats aan circa 6 tot 8 personen. Indien gewenst kun je aan de kopse kanten nog klapstoelen neer zetten om nog meer plek te creëren.

Is de picknick set net iets te groot of zoek je iets eenvoudigs om wat neer te zetten? Dan kun je ook kijken naar het huren van een statafel.

Heb je plek nodig voor een grotere groep mensen? Dan kun je ook meerdere picknick sets huren en deze tegen elkaar aan zetten. Hierdoor krijg je 1 grote tafel waar iedereen aan kan zitten.

Samen met onze gerenommeerde partner Van Hanswijk bieden wij ruim 40 jaar aan ervaring op het gebied van evenementenverhuur. Marktkraamverhuur en Van Hanswijk zijn in de regio Utrecht een bekende naam binnen de marktkraamexploitatie voor braderieën en beurzen. Al ruim 40 jaar bouwen onze klanten op de vakkundigheid en snelheid waarmee wij markten, beurzen en braderieën gestalte geven.

Vervoer

De picknick set kun je inklappen en heeft dan een lengte van 220 cm en een breedte van 50 cm. Hoogte is circa 10 cm. De banken zijn ieder 220 cm lang en 25 cm breed en ook circa 10 cm hoog. De set past in een auto en kun je ook bij ons afhalen. Een en ander uiteraard afhankelijk van de grote van een auto. Bij voorkeur afhalen met een ruime auto waarvan de bank plat kan. In dit voorbeeld gaan we uit van een station auto.

specificaties
Eigenschappen: Picknick set 6-8 personen
Materiaal: Hout met ijzer onderstel
Robuuste en degelijke constructie Set is inklapbaar
Eenvoudig te transporteren
(past in een personen auto!):
ingeklapt 220 x 50 x 50 cm
Gewicht: ca. 10 kg
Opzettijd: ca. 1 à 2 minuten
Huurprijs: vermelde prijs is inclusief btw

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Picknick set” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Titel

Ga naar de bovenkant