Statafels

Statafels

 7,50

  • Afmeting 115 cm hoog
  • Blad van 80 cm doorsnee
  • Robuuste en degelijke constructie
  • Eenvoudig op te zetten
  • Inklapbaar
  • Eenvoudig te vervoeren
  • Bezorging mogelijk
  • Meer details onderaan de pagina
Categorie:

Beschrijving

Statafels huren – Veldbeddenverhuur

Wil je een statafel huren? Bij ons kun je terecht voor het huren van een statafel. Dit kan enkel in combinatie met onze veldbedden. Het is al mogelijk om 1 statafel te huren. Uiteraard zijn grote aantallen statafels mogelijk! De statafel heeft een sta hoogte van circa 115 cm. De diameter van het blad is 85 cm. De statafels bieden plaats aan circa 4 tot 5 personen. Heb je meer ruimte nodig dan kun je uiteraard meerdere statafels huren.

Zijn de statafels net iets te klein of zoek je ook iets om aan te zitten? Dan kun je ook kijken naar het huren van een picknick set.

Heb je plek nodig voor een grotere groep mensen? Dan kun je ook meerdere picknick sets huren en deze tegen elkaar aan zetten. Hierdoor krijg je 1 grote tafel waar iedereen aan kan zitten.

Samen met onze gerenommeerde partner Van Hanswijk bieden wij ruim 40 jaar aan ervaring op het gebied van evenementenverhuur. Marktkraamverhuur en Van Hanswijk zijn in de regio Utrecht een bekende naam binnen de marktkraamexploitatie voor braderieën en beurzen. Al ruim 40 jaar bouwen onze klanten op de vakkundigheid en snelheid waarmee wij markten, beurzen en braderieën gestalte geven.

Vervoer

De statafels inklappen en deze heeft dan een lengte van circa 115 cm en een breedte van 85 cm. Hoogte is circa 5 cm. De statafels hebben een kunststof blad en zijn dus zeer eenvoudig af te nemen. De statafels passen in een auto en kun je ook bij ons afhalen. Een en ander uiteraard afhankelijk van de grote van een auto. Bij voorkeur afhalen met een ruime auto waarvan de bank plat kan. In dit voorbeeld gaan we uit van een station auto.

specificaties
Eigenschappen: Statafels
Materiaal: Kunststof blad, ijzer frame
Robuuste en degelijke constructie Tafel is inklapbaar
Eenvoudig te transporteren
(past in een personen auto!):
ingeklapt 115 x 85 x 5 cm
Gewicht: ca. 5 kg
Opzettijd: ca. 1 à 2 minuten
Huurprijs: vermelde prijs is inclusief btw

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Statafels” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Titel

Ga naar de bovenkant