Veldbed 1 persoon

 5,25

  • Lichtgewicht aluminium
  • 1 persoon (max. 125 kg)
  • Stevige constructie
  • 190 x 64 x 44 cm
  • gewicht ca. 5kg
  • Al te huur vanaf 1 dag
Categorie:

Beschrijving

Veldbed 1 persoon huren – Veldbeddenverhuur

Wil je een veldbed voor 1 persoon huren? Bij ons kun je terecht voor het huren van een veldbed. Dit kan ook in combinatie met een slaapzak. Het is al mogelijk om 1 veldbed te huren. Uiteraard zijn grote aantallen veldbedden mogelijk! Slechts één slaapplek nodig of slaapplekken voor een grote groep? Bij veldbeddenverhuur is het mogelijk. Bed huren voor gasten? Of bedden huren voor grote groepen.
Huurprijs voor 1 nacht is € 5,25 per bed. Per extra nacht wordt er € 2,00 berekend. Een week huren (7 nachten) kost je € 12,00 per bed. Genoemde prijzen zijn inclusief btw.

Is dit veldbed net iets te klein of zoek je iets voor 2 personen? Dan kun je ook kijken naar het huren van een veldbed voor 2 personen: veldbed-2-personen

Een goede nachtrust is letterlijk van levensbelang. Het verbeteren van je slaap geeft je leven een enorme positieve impuls. De voordelen van een goede en gezonde nachtrust zijn namelijk oneindig. Dit is slechts een kleine greep uit de slaapwijzer. Ook als je gaat logeren is een goede slaapplek van belang.

Samen met onze gerenommeerde partner Van Hanswijk bieden wij ruim 40 jaar aan ervaring op het gebied van evenementenverhuur. Marktkraamverhuur en Van Hanswijk zijn in de regio Utrecht een bekende naam binnen de marktkraamexploitatie voor braderieën en beurzen. Al ruim 40 jaar bouwen onze klanten op de vakkundigheid en snelheid waarmee wij markten, beurzen en braderieën gestalte geven.

Vervoer

Het veldbed 1 persoon zit ingeklapt in een zak met een afmeting van lengte 95 cm, omvang circa 20 cm. Dit pakket weegt circa 5 kg. Deze passen dus in een auto en kunt u ook bij ons afhalen. Ingepakt passen er zeker 20 zakken (bedden) of wel meer in een auto. Een en ander uiteraard afhankelijk van de grote van een auto. In dit voorbeeld gaan we uit van een station auto.

specificaties
Eigenschappen: Veldbed 1 persoon
Materiaal: Aluminium met zwarte stof
Robuuste en degelijke constructie Het bed is inklapbaar
Eenvoudig te transporteren
(past in een personen auto!):
ingepakt 95 x 20 x 10 cm
Gewicht: ca. 5 kg
Opzettijd: ca. 1 à 2 minuten
Huurprijs: prijs is inclusief btw

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Veldbed 1 persoon” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ga naar de bovenkant