Veldbed 2 personen

Veldbed 2 personen

 12,50

  • Lichtgewicht aluminium
  • 2 personen (max. 250kg)
  • Stevige constructie
  • 192 x 132 x 45 cm
  • Al te huur vanaf 1 dag
Categorie:

Beschrijving

Veldbed 2 personen huren – Veldbeddenverhuur

Wil je een veldbed voor 2 personen huren? Bij ons kun je terecht voor het huren van een veldbed. Dit kan ook in combinatie met een slaapzak. Het is al mogelijk om 1 veldbed te huren. Uiteraard zijn grote aantallen veldbedden mogelijk! Slechts één slaapplek nodig of slaapplekken voor een grote groep? Bij veldbeddenverhuur is het mogelijk. Bed huren voor gasten? Of bedden huren voor grote groepen.

Is dit veldbed net iets te groot of zoek je iets eenvoudigers? Dan kun je ook kijken naar het huren van een veldbed voor 1 persoon: veldbed-1-persoon

Een goede nachtrust is letterlijk van levensbelang. Het verbeteren van je slaap geeft je leven een enorme positieve impuls. De voordelen van een goede en gezonde nachtrust zijn namelijk oneindig. Dit is slechts een kleine greep uit de slaapwijzer. Ook als je gaat logeren is een goede slaapplek van belang.

Samen met onze gerenommeerde partner Van Hanswijk bieden wij ruim 40 jaar aan ervaring op het gebied van evenementenverhuur. Marktkraamverhuur en Van Hanswijk zijn in de regio Utrecht een bekende naam binnen de marktkraamexploitatie voor braderieën en beurzen. Al ruim 40 jaar bouwen onze klanten op de vakkundigheid en snelheid waarmee wij markten, beurzen en braderieën gestalte geven.

specificaties
Eigenschappen: Veldbed 2 personen
Materiaal: Aluminium met zwarte stof
Robuuste en degelijke constructie Het bed is inklapbaar
Eenvoudig te transporteren
(past in een personen auto!):
ingepakt ca. 97 x 27 x 20 cm
Gewicht: ca. 14 kg
Opzettijd: ca. 5 minuten
Huurprijs: vermelde prijs is inclusief btw

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Veldbed 2 personen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Titel

Ga naar de bovenkant